Gutta på Gangen er et rått og usminket band som spiller fengende pop på norsk. En blanding av musikalsk stand-up og ellevill allsang! Musikken er bygget opp rundt 2 akustiske gitarer, forsterket av keyboard, piano, bass og trommer. Fra visesanger til rock og pop, med innslag av hip-hop. Da gjerne med samplede beats for å skape størst mulig dynamikk under et show!

Vi skriver vår egen musikk og gjør tolkninger av kjente norske sanger. Våre tekster er som en dagbok på rim. Med morsom og uhøytidelig humor. Musikken dette pakkes inn i er stayer låter. Når dette kombineres treffer vi folk midt i hjerterota hver gang. Gutta på Gangen har bred erfaring med å underholde folk. Og dette er kjernen i vårt konsept, rå energi og underholdning. Fra egne konserter til party-events, som er bandets arenaer.

Gutta på Gangen har spilt sammen i mange år, men er i startgropa på å nå frem til det store norske publikum. Denne konklusjonen er basert på en genuint positiv feedback fra våre show og inspirasjonen dette gir.


Stacks Image 34

Gutta på Gangen


Lasse Wallace - vokal, gitar og ukulele
Roger Bruvang - vokal, gitar og piano
Arvid Aalen - bass
Knut Andresen - trommer og gitar